Šola

Zakaj je šola tako težka, zakaj se je vsako jutro tako težko vstati in iti v šolo, zakaj ure v šoli nikamor ne minejo, zakaj so učitelji tako tečni, zakaj, zakaj, zakaj. Vse to in še več smo se vedno spraševali, ko smo bili mlajši in še v šoli, bodisi osnovni, srednji, faksu. Ampak, ko pa sedaj pogledamo mi starejši za nazaj si pa prav želimo, da bi lahko šli nazaj v ta leta.

Tako, da sedaj otroci, bodite veseli, da lahko hodite v šolo, se izobražujete in tako naprej. Vse to vam bo še kako prišlo prav in po resnici povedano je ta čas, ko hodite v šolo najlepši, najbolj umirjen, brez nekih skrbi razen tega, da se učite in da imate dobre ocene katere bodo vam v prid. Ko boste odrasli boste morali skrbeti za račune, hoditi v službo, imeti mnogo več in večje odgvornosti kot jih imate sedaj, kaj kmalu še nato pride družina in še ena naloga več in te naloge se samo še stopnjujejo.

Izkoristite ta čas, ko ste v šoli, zabavajte se, ne skrbite toliko, če imate dobre šolske torbe, če ste bolje oblečeni kot tam ena vaša sošolka, ne zafrkavajte se med seboj. Bodite samo vi vi in se zabavajte, imejte radi, spoštujte se med seboj in bodo to najlepši čas v vašem življenju! Če vas jezijo učitelji pa ne glejte to tako, kot da vas jezijo, ampak da vam hočejo pomagati,d a boste še boljši, da bodo ocene še lepše in da se boste čim več naučili. Če se boste v šoli dovolj naučili in si zapomnili stvari in se boste fokusirali tam na snov, potem boste imeli doma mnogo več prostega časa, ni res? Bodite pridni in uživajte!

(Visited 2.263 times, 1 visits today)

AboutBarvica

Jaz sem barvica in komaj čakam, da bodo te črno bele puste pobarvanke postale žive. Jaz sem jih zbrala, ti pa jih pobarvaj. Že veš kako? :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.