Izjava zasebnosti

V tem dokumentu o politiki varovanja zasebnosti so opisani tipi zasebnih informacij, ki jih sprejmemo in hranimo na in kako jih uporabljamo.

Dnevniške datoteke

Na tej spletni strani uporabljamo t.i. dnevniške datoteke (Log Files). To sodatoteke v katerih zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, spletnega internet ponudnika (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki (Cookies)

Ta stran v piškotke shranjuje zgolj podatke o trenutni seji (t.i. PHPSESSID) in v njih ni nobenih podatkov o vaši identiteti.

Za potrebe spremljanja obiska (štetje obiskovalcev) uporabljamo storitev Google Analytics, ki je nastavljena tako, da ne zapisuje vaših podatkov v piškotke. Nastavi le piškotek _ga, ki velja zgolj na naši domeni in poteče skupaj s trenutno sejo, vanj pa zapiše le id obiskovalca.

Poleg lastnega sistema za serviranje oglasov, ki ne nastavlja piškotkov, uporabljamo tudi storitev Google Adsense (in hčerinsko mrežo Doubleclick), ki je nastavljena, da ne zbira podatkov in jih posledično ne obdeluje v svoje namene niti jih ne posreduje tretjim osebam. Ti piškotki praviloma potečejo takoj, kar pomeni, da zbiranje podatkov ni možno.

DoubleClick DART piškotki

– Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na naši strani.
– Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo zanimanje.
– Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran – http://www.google.com/policies/privacy/ads/

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense.

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave ki se prikazujejo pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Kontakt:
Matej KOREN

matej@koren.eu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.