Dojenčki

Ko imamo otroka, kaj je tisto, kar nam ostane za vedno, da imamo kot spomin, ko otrok nato enkrat odraste? Odtis rokic in nogic je tisto kar vam bo za vedno ostalo nato doma v prostorčku kjer se hranijo spomini in ko minevajo leta si lahko nato te prelepe spomine ogledamo kadarkoli se nam bo zahotelo. Otroci namreč ne ostanejo za vedno majhni, tako kot tudi mucka če imamo doma, majhnega še, tudi on enkrat odraste, vsi odrastemo je pa se lepo na stara leta ozirati nazaj in gledati prelepe spomine, kako pa je nekaj bilo in se smehljati ob pogledu na to. Čez leta si je potrebno ustvarjati spomine, saj so res veliko vredni.

Image result for odtis rokic in nogic

Ogromno stvari čez čas pozabimo, ampak ne ker bi hoteli temveč zato, ker preprosto se v naših glavah plete in dogaja toliko stvari, da na določene čez čas pač preprosto pozabimo, in če jih pa imamo nekje shranjene pa lahko vsaj malce bolje se spomnimo določenega spomina, ki se nam je zakopal nekam v našo podzavest. Vsi smo le ljudje in lahko pozabimo in zato bodimo pametni in si vse svoje spominčke lepo shranjujmo na eno mesto. Plus vsega še danes obstajajo različne knjigice kamor lahko shranjujemo kar želimo in res ogromno stvari, ki nam pomagajo ohraniti spomine v lepi obliki. Sploh pa, otrok je en poseben prečudovit spomin katerega si bomo vedno želeli ohraniti v najlepši luči, ni res? O ja, je je res. Življenje je le eno in glejmo, da si zapomnimo čim več spominov kolikor le lahko.

 

(Visited 1.719 times, 1 visits today)

AboutBarvica

Jaz sem barvica in komaj čakam, da bodo te črno bele puste pobarvanke postale žive. Jaz sem jih zbrala, ti pa jih pobarvaj. Že veš kako? :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja