Diamanti

Diamant je najtrši znani mineral in nastaja globoko v zemeljski skorji več milijonov let. Ali ste vedeli, da je najmlajši diamant na svetu star cca 5 milijonov let? Niste? No niste edini, tudi jaz nisem. Sedaj sem se naučila eno stvarco več. Diamant pa ni drag samo zato, ker je redek in se lepo svetlika, ampak ker nastaja globoko pod zemljo in je za izkop potrebnih veliko strojev in veliko ljudi. Tukaj si lahko pogledaš kako velik je 1 karatni diamant kot zanimivost. In ja, to so zelo posebne zadevice, ki se poklanjajo z ljubeznijo, ki imajo nek poseben čar, pomenijo nekaj globokega. Diamant je znak ljubezni in pa velik prijatelj ženskih src, vsaj takšen je rek, koliko pa je v tem resnice pa vedo ženske le same.

 

Kakšne barve so pa dragulji? Ali veš, da je safir modre, rubin rdeče, smaragd pa zelene barve. Najdemo jih res v kar nekaj barvah, vsaka barva ima nek svoj pomen, svojo posebno lepoto in v vsakem tem dragulju se skriva prava čarobnost. Vsak dragulj je narejen za določeno osebno, vsaki osebi in osebnostine pristaja vsak dragulj. In ja prav vsak si mora svoj dragulj izbrati kateri njemu pristaja. Kateri ti je bolj všeč safir ali rubin? Meni osebno je rubin mnogo lepši, sploh zato ker je rdeče barve, rdeča pa je moja barva in ob pogledu nanj vem, da je rubin prav zame. Kateri draguljček pa je tvoj draguljček?

 

(Visited 1.786 times, 1 visits today)

AboutBarvica

Jaz sem barvica in komaj čakam, da bodo te črno bele puste pobarvanke postale žive. Jaz sem jih zbrala, ti pa jih pobarvaj. Že veš kako? :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.